Hallo, welkom op mijn website!

Mijn naam is Anita Molenaar. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen: een dochter (2011) en een zoon (2014). Ik woon in Amersfoort Nieuwland met mijn partner (Robin), kinderen en onze huisdieren.

Werkzaam als gastouder bij mij thuis kwam ik veel in aanraking met de gastouderbureaus waar ik bij aangesloten was. Mijn nieuwsgierigheid en liefde voor het vak als gastouderbemiddelaar groeide en hiermee ook het idee om mijn eigen bureau op te zetten. Mijn eigen werkervaring in de kinderopvang, gastouderopvang en nanny-opvang heb ik goed gebruikt in de opzet van het bureau. Ook gebruik ik mijn ervaring in de bemiddeling en begeleiding van de gastouders en nanny’s.
Mijn opleidingen en werkervaringen sluiten goed aan bij mijn werkzaamheden voor Op Je Plekje.


Ik ben in het bezit van een MBO-4 diploma sociaal pedagogisch werk en een HBO diploma Pedagogiek. Ook heb ik in 2017 mijn diploma 'coach eigentijdse kinderen' behaald en ben ik in bezit van een diploma docent Shantala babymassage, docent kinderyoga en docent therapeutische kinderyoga. In 2018 heb ik de training 'Taal en Interactievaardigheden' Kinderopvang afgerond. 

 

 

Toekomstmuziek!

Wat heb ik qua toekomstbeeld voor mijn ogen?

 

Momenteel volg ik een cursus over leer en gedragsproblemen. Ik zou me ook graag verder ontwikkelen op het gebied van kindercoaching. De informatie kan ik goed gebruiken om nanny's,  gastouders en ouders verder te helpen als het even niet zo makkelijk gaat. 

Ook wil ik graag in de toekomst mijn diploma's kinderyoga en therapeutische kinderyoga gebruiken om Op Je Plekje verder uit te breiden. 

Tevreden over Op Je Plekje? Plaats dan een review!