Tarieven

 

 

Nanny- en gastouderbureau Op Je Plekje werkt met scherpe tarieven omdat zij vindt dat iedereen professionele, betaalbare en kleinschalige opvang verdient. De tarieven voor het bureau worden bewust laag gehouden zodat de gastouders en nanny's wat meer kunnen verdienen. Zij werken immers met uw kinderen!


De gastouder bepaalt zelf haar uurtarief. De richtlijn die Op Je Plekje daarin geeft is tussen de €5,50 à  €6,75 per uur per kind. Hier komen de bureaukosten van Op Je Plekje nog bij.

De nanny verdient een bedrag tussen de €15,00 en €16,50 per uur. Hoe hoog dit uurtarief is, is afhankelijk van leeftijd, ervaring en het aantal kinderen in het gezin. Op Je Plekje kan zowel de nanny als het gezin hierin adviseren. Dit is een richtlijn en is in overleg met ouders en de nanny. Ook over deze bureaukosten heeft u recht op kinderopvangtoeslag. 

 

De bureaukosten zijn voor gastouderopvang €56,00 per maand per gezin. De kinderen moeten dan wel gezamenlijk bij dezelfde gastouder worden ondergebracht. Voor de Nanny-opvang is dit €90,00 per maand per gezin. Dit bedrag is ongeacht het aantal kinderen in een gezin. Deze bureaukosten worden bij het uurtarief opgeteld en ook daar kan dus kinderopvangtoeslag over worden aangevraagd.


Op Je Plekje hanteert géén inschrijvingskosten en bemiddelingskosten. Ook hanteert Op Je Plekje géén boeteclausules bij een overstap naar een ander bureau.  
Door de toename van gastouderbureau's en daarbij horende concurrentie en de stijgende advertentiekosten is Op Je Plekje helaas wel genoodzaakt om wervingskosten te vragen.

Omdat ik dit liever kosteloos had willen doen wil ik hier de ouders in tegemoet komen. Dit houdt in dat de wervingskosten €90,00 bedragen voor het zoeken naar een nanny, maar als Op Je Plekje een nanny voor uw gezin vindt en de opvang via Op Je Plekje gaat lopen, dan zullen deze kosten weer aan u terugbetaald worden (bij minimale opvang afname van 1 maand).  Per saldo zullen de wervingskosten dan komen te vervallen. 

 

 

 

 

Tevreden over Op Je Plekje? Plaats dan een review!