De nanny's...!

Op Je Plekje heeft een aantal nanny's die via Op Je Plekje werken en graag nog een extra dag zouden willen werken óf graag zouden willen werken via Op Je Plekje.
Hier onder stellen ze zich voor. Dit zijn niet de enige nanny's die hier onder staan die graag bij u zou willen komen werken...Staat uw nanny er niet bij...Neem dan contact op met Op Je Plekje!

Hallo!

 

Ik zal me  even voorstellen.

Ik ben Marina en ik ben 30 jaar en ik woon in Amersfoort.

Lief en zorgzaam zijn bij mij karaktereigenschappen die er uit springen.

 

Van het werken met kinderen word ik erg enthousiast. Ik vind het belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om

zichzelf te zijn maar ook dat er consequent omgegaan wordt met regels. 

 

Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen. Ik heb ook mijn EHBO diploma en diploma voor gastouder. 

 

Activiteiten zoals buiten spelen, naar de speeltuin gaan, voetballen, spelletjes spelen, voorlezen, zingen en knutselen vind ik erg leuk om te doen.

 

Ik kan op de dagen maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik kan gelijk beginnen met het werken als nanny bij u thuis!

 

Vriendelijke groet,

Marina

 

 

 

 

 Beste ouder(s), 

 

 

Bent u nog op zoek naar een actieve, vrolijke en zorgzame nanny voor de woensdag of vrijdag? Dan lijkt het mij heel leuk om kennis met jullie te maken! 

 

Ik ben zorgzaam, spontaan, vind het leuk om er met de kinderen op uit te gaan en natuurlijk op zijn tijd ook de rustmomenten te pakken. 

 

Nadat ik mijn opleiding tot onderwijsassistent heb afgerond ben ik nanny werk gaan doen. Ik vind het ontzettend leuk betrokken te zijn bij de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen en ik draag daar graag aan bij. 

 

Wie weet tot ziens! 

 

Groetjes Valérie 
21 jaar

 

 

 

 


Tevreden over Op Je Plekje? Plaats dan een review!