Gastouders

Op Je Plekje heeft een aantal gastouders die via Op Je Plekje werken. Graag stellen zij zich aan u voor..!
 Dit zijn niet de enige gastouders die hier onder staan die graag bij u zou willen komen werken...Staat uw gastouder er niet bij...Neem dan contact op met Op Je Plekje!

Gastouderopvang Kyle Kyle heeft 2 plekjes

 

Ik ben Margreeth, moeder van 2 kinderen dochter van 11 jaar en een zoon van 15 jaar . Ik ben getrouwd en woonachtig in de wijk Kattenbroek.

 

Ik werk 10 jaar als ervaren en professioneel gastouder. Aan huis hebben wij een speciale ruimte omgetoverd tot kinderopvang, in deze ruimte doen wij allemaal activiteiten , - knutselen - voorlezen - taal en tellen -Rust- regelmaat-reinheid -spelen met het speelgoed Hierbij staat voorop dat uw kind vooral plezier heeft.

 

Thema's in de opvang:

 

sinterklaasfeest 

 

kerstdiner

 

paasontbijt

 

zomerfeest

 

ouderavond

 

Ik woon bij een mooi park en bos,wij zijn als het mooi weer is ook veel buiten. Ook gaan wij dan veel naar de speeltuin.

 

Over mijzelf:

- zeer ervaren -open/toegankelijk - enthousiast - precies - creatief - betrouwbaar.

 

Ik ben in bezit van alle nodige diploma's EHBO en het diploma die verreist is om gastouder te mogen zijn. Neem vrijblijvend contact op en ik laat je de betoverende opvang zien. 

 

vriendelijke en beleefde groeten,

 

Margreeth 

 


 Gastouder Rebecca

 

 Centrum/Randenbroek Amersfoort.

 

Gastouder Rebecca heeft plek per april 2020.
Een aantal kinderen in haar opvang gaan in maart en april naar school en hierdoor wil ze weer graag kindjes verwelkomen!


Er is plek op de maandag voor 1 kindje. Dinsdag tot maart 2021 is er plek voor 2 kindjes, op de donderdag zijn er plekjes voor twee kindjes vrij en op de vrijdag 1 plekje.

Rebecca is een liefdevolle gastouder die graag met de kinderen op stap gaat en binnen gezellig speelt, boekjes leest en graag met de kinderen danst en zingt.
Een gezellige boel dus!

 

Zij wil de kinderen graag een gezellige dag geven en wil dan ook graag met jullie kennismaken. 

 

Misschien tot ziens?


Tevreden over Op Je Plekje? Plaats dan een review!