Verdiensten van de nanny

 

Als nanny verdien je een uurtarief tussen de €14,50 en €16,50 euro per uur. Dit bedrag is afhankelijk van  je leeftijd, werkervaring en het aantal kinderen in een gezin.  Dit bedrag is voor jezelf. Je hoeft Op Je Plekje geen bemiddelingsbijdrage te betalen. Ook is dit bedrag inclusief 8% vakantiegeld.

Wél is dit een bruto bedrag dus hier over moet je nog wel zelf inkomstenbelasting betalen en ook een inkomensafhankelijk bijdrage zorgverzekeringswet van rond de 5% van je belastbare winst uit onderneming. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst of vraag mij voor meer informatie. 

 

Op Je Plekje regelt alles rondom jouw betaling. Jij vult aan het begin van de  maand een urenstaat in van je gewerkte uren van de afgelopen maand, via de website van Op Je Plekje. Nadat de ouders de uren hebben goedgekeurd, ontvang je in dezelfde maand je salaris. Deze wordt door Op Je Plekje aan je uitbetaald.  

 

Op Je Plekje houdt de bureaukosten voor de ouders laag zodat de nanny wat meer kan verdienen. De nanny doet immers het meeste werk!

Tevreden over Op Je Plekje? Plaats dan een review!