Links naar samenwerkingspartners van Op Je Plekje

Hieronder staan de samenwerkingspartners van nanny- en gastouderbureau Op Je Plekje vermeld. Bij elke organisatie staan de contactgegevens en omschrijving van die organisatie vermeld. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze ook eerst aan mij stellen.

KAART Kindercoachpraktijk

 

Christine Feliksik

 

Leilat 27

3829 ET  Hooglanderveen

 

033 744 08 49
06 43 93 77 88

www.kaartkindercoachpraktijk.nl
christine@kaartkindercoachpraktijk.nl

 

 

Kinderen van nu hebben het soms moeilijk. De huidige tijd vraagt veel van onze kinderen en ons als ouders. Er is veel informatie, er zijn veel prikkels en misschien ook wel verwachtingen.

Kinderen kunnen zich hier heel onzeker, verdrietig of boos door voelen. Ze hebben weinig zelfvertrouwen en zouden graag meer dingen durven.

De tijd waarin we leven vraagt om anders naar kinderen te kijken. Niet naar wat ze niet kunnen, maar naar wat ze wél kunnen. Zo ervaren kinderen hun eigen unieke Kracht, door AAndacht te geven aan wat lukt. Door ze Ruimte en Tijd te geven hun eigen kracht te ontdekken en ervaren groeien ze op met zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Als kindercoach begeleidt KAART meisjes vanaf 8 jaar om hun kwaliteiten te ontdekken, weer op zichzelf te vertrouwen en met plezier in het leven te staan.

 

Ook als moeder kun je bij KAART terecht. Altijd vanuit de gedachte om het voor je kind (weer) fijn te maken. 

 

Dienstencentrum Kinderopvang

 

 

 

Wonninkhaagseweg 4a
7002 CE Doetinchem

 

0314 646696

https://dienstencentrum-kinderopvang.com/ 
info@dienstencentrum-kinderopvang.com

 

 

Op Je Plekje vindt het belangrijk dat haar aangesloten nanny's en gastouders zich continu blijven ontwikkelen op hun vakgebied. 

Daarom biedt Op Je Plekje een ruim aanbod aan cursussen aan via het Dienstencentrum Kinderopvang. 

 

Deze cursussen worden niet verplicht gesteld door Op Je Plekje, maar worden vanuit Op Je Plekje wel gestimuleerd, omdat je ze meteen in de praktijk kunt uitvoeren. 

 

Voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare cursussen, zie deze pagina


Tevreden over Op Je Plekje? Plaats dan een review!