Reviews cursus babymassage

Na elke cursus die ik geef, vraag ik de ouder(s) wat ze ervan vonden. Enkele reviews van ouders plaats ik (uiteraard na goedkeuring van die ouders) hier op mijn website.  

   

"Een erg leuk en waardevol cadeau, zowel voor mij als vader als voor onze zoon!" 

 

 

"Ik zag aan mijn dochtertje dat ze zich er prettig bij voelde."

 

 

"Mijn zoon van 4 maanden was erg onrustig met inslapen. Na de cursus hebben we er een heel andere zoon voor teruggekregen!"

 

 


Ruurd

Ik heb een cursus babymassage bij 'Op Je Plekje' als cadeau van mijn vriendin gekregen. Dat bleek een erg leuk en waardevol cadeau te zijn, zowel voor mij als vader, als voor onze zoon.

We hebben beiden veel plezier aan de cursus beleefd en hebben nu nog erg veel plezier in het masseren. Ons kindje van bijna 5 maanden vind het heerlijk om gemasseerd te worden. Hij wordt er lekker ontspannen van en het is fijn om als ouder op zo'n manier met je kindje bezig te zijn.

 

Anita geeft de cursus op een prettige ongedwongen manier. Ze legt alles goed en rustig uit en ze doet alles voor op een eigen kindje (pop). Verder geeft Anita nog veel aanvullende en nuttige tips over omgang met je baby.

Saskia

Met mijn dochter van toen 3 maanden volgde ik de cursus babymassage bij 'Op Je Plekje'. Ik zag aan mijn dochtertje dat ze zich er prettig bij voelde. Ook toen ik daarna zelf thuis aan de slag ging met de massage.

 

Kortom, een leuke ervaring voor mij en mijn kind!

Hilde

Mijn zoon van 4 maanden was erg onrustig met inslapen. Van Anita kreeg ik tips en leerden we hoe we onze zoon rustig kunnen masseren voor het naar bed gaan. Het is nu vaste prik en we hebben er een heel andere zoon voor teruggekregen!

 

Anita legt alles goed en rustig uit en met de handleiding kan je thuis verder aan de slag. Aanrader!


Tevreden over Op Je Plekje? Plaats dan een review!